Malice: 9⁰⁰ – 14⁰⁰

30.01.23 – 03.02.23

(malica za s seboj oz. embalaža = doplačilo 1,00€)

 

PONEDELJEK

Malica 1:OBARA Z ŽLIČNIKI

Malica 2: SVINJSKI PO DUNAJSKO, KROMPIRJEVA SOLATA

Malica 3: TESTENINE S PIŠČANCEM IN POROM, SOLATA

Malica 4: FRIGANE SARDELCE, POMFRI, PARADIŽNIK

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI, POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: MEŠANO MESO NA ŽARU, POMFRI, ŽAR PRILOGA 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

TOREK

Malica 1: VAMPI S KROMPIRJEM

Malica 2: ŽAR KROŽNIK, POMFRI, ŽAR PROILOGA

Malica 3: PIŠČANČJI FILE Z ŠPINAČA

Malica 4: OCVRTI ŠAMPINJONI, POMFRI, SOLATA

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI, POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: MEŠANO MESO NA ŽARU, POMFRI, ŽAR PRILOGA 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

SREDA

Malica 1: ITALIJANSKA MINEŠTRA

Malica 2: MAKARONOVO MESO, SOLATA

Malica 3: PEČEN PIŠČANEC Z MLINCI, RDEČE ZELJE

Malica 4: PERESNIKI Z JURČKI, SOLATA

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI, POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: MEŠANO MESO NA ŽARU, POMFRI, ŽAR PRILOGA 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

ČETRTEK

Malica 1: BORANJA

Malica 2: SVINJSKI PO LOVSKO, PRILOGA, SOLATA

Malica 3: PURANJA ROLADA , RIŽ, SOLATA

Malica 4: NJOKI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, SOLATA

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI, POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: MEŠANO MESO NA ŽARU, POMFRI, ŽAR PRILOGA 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

PETEK

Malica 1: PASULJ S KLOBASO

Malica 2: MLETA PEČENKA, PIRE KROMPIR, SOLATA

Malica 3: PIŠČANČJI RAGU S ŠIROKIMI REZANCI, SOLATA

Malica 4: OCVRTI OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA Z ZELJEM

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR

MENI 6: ČEVAPČIČI, POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: MEŠANO MESO NA ŽARU, POMFRI, ŽAR PRILOGA 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO