Malice: 9⁰⁰ – 14⁰⁰

02.04.24 – 05.04.24

(malica za s seboj oz. embalaža = doplačilo 1,00€)

 

TOREK

Malica 1: VAMPI S KROMPIRJEM

Malica 2: MESNO-ZELENJAVNA RIŽOTA, SOLATA

Malica 3:PIŠČANČJI ZREZEK PO SUNAJSKO, GORENJSKA SOLATA

Malica 4: NJOKI S SIROM, SOLATA

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI ALI MEŠANO MESO NA ŽARU , POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: PEČENICA S KISLIM ZELJEM IN PRAŽENIM KROMPIRJEM 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

SREDA

Malica 1: BOGRAČ

Malica 2: SVINJSKI ZREZEK V ČEBULNI OMAKI, PRAŽEN KROMPIR, SOLATA

Malica 3: PEČEN PIŠČANEC S ČESNOVO OMAKO, KMEČKI KROMPIR

Malica 4:ZELENJAVNA RIŽOTA, SOLATA

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI ALI MEŠANO MESO NA ŽARU , POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: PEČENICA S KISLIM ZELJEM IN PRAŽENIM KROMPIRJEM 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

ČETRTEK

Malica 1:CHILI CON CARNE

Malica 2: MAKARONOVO MESO, SOLATA

Malica 3: PURAN V POROVI OMAKI, RIŽ, SOLATA

Malica 4: SOLATNI KROŽNIK S PEČENO ZELENJAVO

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI ALI MEŠANO MESO NA ŽARU , POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA 

MENI 7: PEČENICA S KISLIM ZELJEM IN PRAŽENIM KROMPIRJEM 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO 

 

PETEK

Malica 1: PASULJ S KLOBASO

Malica 2: ČUFTI, PIRE KROMPIR, SOLATA

Malica 3: TESTENINE S PIŠČANCEM IN ŠAMPINJONI, SOLATA

Malica 4: OCVRTI OSLIČ, KROMPIRJEVA SOLATA Z ZELJEM

MENI 5: SVINJSKI ZREZEK V GOBOVI OMAKI + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK, PRAŽEN KROMPIR 

MENI 6: ČEVAPČIČI ALI MEŠANO MESO NA ŽARU , POMFRI ali LEPINJA, ŽAR PRILOGA

MENI 7: PEČENICA S KISLIM ZELJEM IN PRAŽENIM KROMPIRJEM 

MENI 8: PURANJI ZREZEK PO DUNAJSKO ali V JURČKOVI OMAKI S PRILOGO 

MENI 9: SV. PEČENKA + PIŠČANČJI DUNAJSKI ZREZEK S PRILOGO